Sleeping beauty

Den här helgen blev väldigt vit för min del, kändes som om jag behövde en sådan efter en sisådär 5 helgers supande på rad. Och vad tror ni inte händer då? Jo Lina blir sjuk! Jaha, där fick man. Undra vad som hade hänt om jag tagit ett järn i fredags istället, då kanske jag hade varit frisk som en nötkärna nu:) Jaja, vad är väl en bal på slottet?

O jag som skulle ha tränat terränghoppning idag med min kära häst, istället får jag ligga i min säng med feber, hosta och allmänt ont i kroppen. Jaja, det var väl meningen..hade säkert ramlat av och dött om jag åkt iväg o hoppat. Om man nu verkligen ska tro på ödet då. Men jag får la köra på samma teknik som jag alltid gör när jag är sjuk för att bli frisk fortast möjligt: Gör absolut ingenting men tyck inte synd om dig själv! Se det istället som en chans till att ta det lugnt och återhämta sig, antagligen var det precis det som kroppen behövde. OBS! Detta gäller ej vid självförvållad bakfylla! Då ska man istället vara tacksam för att man än en gång överlevt massakern mot sin kropps njurar och lever och att kroppen nu försöker återställa balansen! Med hopp om livet...

Nej, nu får jag nog dra ner rullgardinerna och sova lite till så jag kanske ev kan bli frisk till imorgon och valborg:) Det sista man överger är ju som bekant hoppet och den dagen jag har gjort det, ja då lever jag inte längre.
För den som älskar, lever hoppet alltid kvar. Trots huggen i mitt hjärta, ska de läka där du skar.


Kondition som en elitidrottare

Ja ni så nu kan ni slänga er i väggen. Just detta påstod de nämligen att jag har igår på Fryksdalshälsan. Syreupptagning och syresättning som en elitidrottare, kan ni fatta? Nää inte jag iaf för så bra springer jag då rakt inte, inte än iaf :) Men det är klart att det värmer när man får höra sånt och det ger en jädrans motivation att fortsätta träna. Underbart. Så nu är det bara att "keep up the good work" så kanske man kan få fin mage nån gång i livet också. Önskedrömmar *haha* Tills vidare får man hålla tillgoda med andras fina magar ;)

Ojoj, och idag du har jag varit ute o åkt cross. Överlevde tom den färden, gillar inte att sitta bak dock jag vill köra. Så kan de andra sitta bak o va rädda istället! :D Men men, den tiden kommer. Var så säker! Och då kommer de vara rädda, det kan jag lova er :)

Idag är en sån där fredag man inte vet alls vad man ska göra. Man har lust att göra nåt men ändå inte. Känner inte för hela proceduren med duscha, sminka, byta kläder 14 ggr osv osv Det är faktiskt inte lätt o va tjej, jag lovar! Killar duschar, sätter på sig "det som är rent o de i affären sa va snyggt" och sen dricker de. Eller nej, glömde den lilla gelen de ev ska ha i håret också *haha* Hela denna procedur tar väl en kvart max o sen är de klara. Fy satan va fuskigt! Men men, nån fördel ska de väl ha. Det är det och att de kan kissa stående. Annars är det faktiskt rätt bra att va tjej.

Nu verkar det som om baslådorna är ute och tar sin fredagspromenad, de gör faktiskt att det rycker lite i öltarmen! Illa illa!

Scary!

1. Sätt din musik på blanda.
2. Klicka på nästa knappen efter varje fråga.
3. Använd sångtiteln som svar på frågan.
4. Fuska inte.

1. Hur mår du i dag
?
The First Time I Saw Your Face

2. Kommer du komma långt i livet?
Set me Free

3. Hur ser dina vänner dig?
That's the Way It Is  (ojdå, lät ju inte såå hoppfullt)

4. Kommer du gifta dig?
Monstersound  (hoppsan, det betyder nog nej)

5. Vad är ditt livs themesong?
From Paris to Berlin (jaha ja, där ser man.)

6. Vad är ditt livs historia?
Uhn Tiss Uhn Tiss Uhn Tiss

7. Hur är skolan för dig?
More and More (scary)

8. Hur kan du komma framåt i livet?
Live for the One I Love (nice!)

9. Hur kommer i morgon vara?
I'm your angel

10. Vad är det bästa med dina vänner?
Goodbye my lover (yes dude!!)

11. Vad finns i lager för nästa vecka?
Don't break my heart (inte igen tack!)

12. Vilken sång beskriver dig bäst?
All the way

13. Hur är det med ditt liv?
I leave the world today (ops, inte än va?)

14. Vilken låt ska spelas på din begravning?
Miracle

15. Hur ser världen på dig?
How come you're the one (åhh, thanks)

16. Kommer du att ha ett lyckligt liv?
Nasty Girl (oj hoppsan, inte det antar jag)

17. Vad tycker dina vänner om dig?
The World's greatest

18. Har du en djup och mörk hemlighet?
What we see

19. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
Tell it to my heart

20. Hur kan du göra dig själv glad?
Million miles away from home (ojdå, rymden nästa!)

21. Kommer du någonsin ha barn?
To love you more (hmm, lät inge vidare)

22. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
Close my eyes (haha, får jag inte ens se honom?)

23. Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
Familiar faces

24. Några tips till dig?
Still wounder why (NEJ, jag ska gå vidare nu!)

25. Hur kommer du att bli igenkänd?
Pictures of a gallery

26. Vad är din danssång?
Still waiting

Kul, testa du med!

Lots of fun!

Vad är likheterna mellan en dum man och reklamfilmer?
Man kan inte tro på någon av dem och båda är klara på ungefär 30 sekunder

Vem kan enligt moderna studier utföra 10 mäns arbete?  En kvinna

Vad är likheten mellan dumma män o vädret?
De är ingenting man kan göra någonting åt

Hur många dumma män krävs det för att byta en glödlampa?
10, en som byter och 9 som hjälper honom fira bedriften

Varför har dumma män större hjärnor än hundar?
För att de inte ska jucka mot kvinnors ben på fester

Vad tror en dum man att samlag är?  En mixad idrottsklubb

Vad är högsta vinsten i lotteriet för dumma män?
Hundra kronor om året i en miljon år

Vad är likheten mellan en dum man i bilen o en dum man i sängen?
För båda går det så fort att de kommer före alla andra

Hur märker du om en dum man försökt laga middag?
Salladen är bränd

Varför tycker dumma män så mycket om fiske?
Därför att det är enda gången någon säger till dem "oj, det var mig en baddare"

Varför skapade Gud mannen först o sen kvinnan?
Hon behövde en grov skiss innan hon kunde göra klart arbetet

Hur skrämmer du bort en dum man?
Säg att du älskar honom och vill föda hans barn!         Klockren!

Varför kör dumma män BMW?
Därför att de kan stava till det

Haha, visst var det lite kul? Thanks Micka för en underbar bok! Och Nej, jag är inte alls bitter :)

Bakfulligull

Idag är en perfekt dag att va bakfull på, det regnar och är grått ute och Lina har absolut inget planerat! Och tänker inte planera nåt heller, förutom att ligga i sängen o mysa med min katt och pallra mig upp klockan 16.50 då det är världscupfinal i den bästa sporten av dem alla. Ja just det -Ridsport!

Ja och igår var det lördag, ojoj fick ett stöllryck (värmländska för tokryck) och gick på selma en dag när man absolut inte ska gå dit. Haha, var inte många själar där. Men det va riktigt kul ändå, blev lite väl många gratisdrinkar bara så formen är inte på topp idag. Resan ner till sunne bjöd iaf på en upplevelse, herregud säger jag bara. Homoröjder var ett av samtalsämnena, då kanske ni förstår resten:) Mycket ska man va med om.

Köpte en ny jacka igår också, äntligen! Den var ju dock inte alls lång och vit som jag hade tänkt mig utan kort och svart. Snygg och billig var den iaf, man kan ju inte få allt här i världen som någon mycket klok sa.


Great!

image219

YogaGirl

Igår var det så dags, efter en dags shopping i Arvika med mamma o moster var det dags för Linas första Yogapass. Jag hade shoppat nya träningkläder för ändamålet och kände mig riktigt laddad. Lite orolig var man dock över att kroppen kändes allt annat än smidig efter de senaste dagarnas löpningshysteri:) Men tji fick jag, det gick riktigt bra och var skitkul! Nog för att man kände att musklerna är långt ifrån så smidiga som de borde vara så tyckte jag att jag klarade övningarna riktigt bra ändå. Nog för att samtliga delar av kroppen gör sig påminda idag och gör det allmänt svårt att röra sig! Men får väl skylla på att jag hade fett med träningsvärk redan innan. Hela min kropp vibrerade i en del av övningarna! Andingen var lite svår att få in i början eftersom jag hade fullt upp bara med att försöka få kroppen i alla dessa positioner *haha* men efter ett tag tror jag att jag lyckades skapligt! Ja, kul var det och jag fick absolut mersmak. All heder åt Petra på Hälsokällan, hon var riktigt duktig. Nu ska jag försöka träna lite själv, tror inte att jag pallar att springa idag. Det blåser storm ute :(

Det är inte lönt..

Du kan säga att du ångrar dig, du kan säga att du gjorde fel, du kan be om ursäkt och göra dig till ett offer eller du kan säga att du inte vet! Vilket du antagligen inte gör heller... Vilket du än väljer så betyder inte de orden nåt längre. Du har liksom förbrukat ordet förlåt, jag tror inte ens du menar det innerst inne. Förlåt är nåt man säger när man är innerligt ledsen och verkligen har insett att man gjort fel. Har man bett om ursäkt och menat det gör man ju inte om samma misstag igen. Man slänger inte fram ett förlåt i tid och otid bara för att rädda sitt eget skinn. När man ber om ursäkt menar man det och det gör ont i själen. DÅ kan ett förlåt betyda något för mottagaren och man kan ev. bli förlåten. Så snälla, tänk på det. Och säg för guds skull inte att du är ledsen när man kan se att du inte alls är det för du tror fortfarande att det du gjorde var enda utvägen. För det var det inte, den enda utvägen är att växa upp och ta ansvar för sina handlingar.

Ödeljakt inomhus

Haha, nej det är inte Lina som skaffat sig en ny hobby..snarare min katt Missan som skaffat sig en ovana. Hon jagar nämligen..just det -Ödlor. Och som om inte det vore nog så tar hon med dem in o jagar dem under våra möbler också. Ja så förut hände just detta så syrran och jag fick ligga på alla fyra och försöka få ordning på katt o ödla under byrån. Ödlan var ju såklart livrädd och hade redan tappat svansen o katten var jättearg för att vi tog hennes byte:) Jaja, det gick väl alltihop iaf förutom några rivmärken på min arm. Ja, från katten då vill säga :D

Och nu har jag precis kommit hem från en löprunda eller nja jogging kanske det heter. Känns inte som om jag kan titulera mig löpare..ÄN :) Men iaf så var det en väldigt bra joggingdag, man kände sig riktigt fräsch o pigg i kroppen så det blev lite drygt 3 km iaf. Riktigt nöjd faktiskt, det är så skönt när man får in andningen och slipper tänka på att det känns som om man ska dö i varje steg *haha* Men rejält svettigt blev det ju i värmen men ska inte klaga faktiskt, det är ju såå underbart att vi redan fått lite sommarvärme!

I fredags var vi i k-stad på Arena, första gången för mig och jag tar nog inte i när jag säger att det troligen var sista gången för mig också! Det var bara tjejer 18+ ( betyder ungefär 18 år och 1 dag) och killarna bestod av cirka 100 turkar som skulle tafsa på allt o alla! Nej fy, fanns inte en enda att ragga på för den hade syrran redan snott:) Nej allvarligt, jag hade nog nästan roligare igår när jag körde BMW i sunne varv på varv på varv på varv. Hehe, man får nästan dåligt samvete när man kollar på bensinmätarn! Men jag kör nog ganska ekonomiskt iaf, ibland när det rycker i det tunga högerbenet måste man ju bara få gasa lite. Lite förmåner ska man la få ha. NICE!

Var på tvällen igår också o firade morfar som fyller 90 år imorgon. Det är ingen dålig ålder det du! Min farmor är 95 iår så jag har o brås på. Tänk om man blir så gammal, shit ja det är imponerande åldrar!

MSN beroende

Ja ni gott folk det ser inte bättre ut än att jag är det! Har inte gått att logga in på MSN på hela kvällen och nog har jag försökt 2-3 ggr under denna korta tid. Fakta är alltså att: Lina är MSN beroende vilket kan bero på följande.
1. Hon tycker det är ett utmärkt sätt att hålla kontakt med vänner -GRATIS!
2. Man måste ju kolla mailen en gång om dagen minst, och till detta är MSN utmärkt.
3. Hon har helt enkelt inget bättre för sig o MSN är ett utmärkt ställe att flörta lite oskyldigt på.
Haha, ja det var några av alla tänkbara möjligheter till att man inte klarar sig utan MSN. Eller ja, det blir iaf väldigt tomt utan det. -vad är en dator utan MSN liksom?

Igår slog mitt hjärta dubbelslag. Ett sånt där ofrivilligt jobbigt dubbelslag som påminner hela kroppen och själen om att det inte alls är så lätt att bara glömma och gå vidare. Att han liksom etsat sig fast som en j*vla tapet på hjärnbarken (anatominörd, javisst!) FAN, varför ska allt vara så jobbigt? Att det någon gång ska funka är det för mycket begärt? Antar att det är alldeles för bra för att hända i verkligheten. Du har förlorat!

Mary Kay

Ja, igår var det då dags. Efter en jättebra visning av Louise på Mary Kays produkter så spenderade Lina en massa pengar på just det -skönhetsprodukter! Halleluja, jag kommer ihåg att jag nästan skrek högt när min älskade syster Bollen (även kallad Arnold eller högst vanligast Frida) hade köpt sådana produkter för 1000 spänn! Men nu ja, jag hade kunnat köpa produkter för det femdubbla om inte min snåla(nja, ekonomiska) sida sagt stopp. Jisses vad de var bra, händer, läppar o ansikte blev som silke, sammet ja you name it. Underbart! Ja det var verkligen en lyckad kväll med god mat. Jag o syrran hade lyckats riktigt bra med potatisgratäng o älgstek. Haha, blev nästan förvånad själv :D

Och idag har man besökt ännu en av värmlands bilprovningar. 08.10 stod vi i Hagfors o pratade med en mycket trevlig hagförsing till besiktningsman. Kändes som en mycket lugnare o mer harmonisk stämning än i Sunne. I Hagfors har man inte bråttom:) Och ja, bilen gick igenom. Gubben verkade gilla vår lilla lastbil, han körde runt besiktningshallen som en galning.

Nu blir det till o vila en stund efter denna enormt tidiga morgon *haha* 

Jag är kär

Ja, lite kär blev man allt i en midnattsblå sak med fyra hjul.. Jag som alltid påstått att jag egentligen inte gillar BMW men jag kanske får svälja lite av det. Den gick iaf helskönt på vägen och hade tv o grejer. Livsfarligt javisst men lite häftigt såg det allt ut iaf. När man får köra såna fina bilar är det inte helt fel att va chaufför:) Hann med en sväng upp till Malin påTetra o drack te o åt frukt när de var på selma så är rätt nöjd med kvällen faktiskt.

I fredags skulle man då försöka med konststycket att dansa, o då menar jag dansa på riktigt! Gick la sådär men några buggsteg fick man ju in. Nån liten snurr här o där gick la inte helt åt stöpet men annars kändes det som om vi mest krockade med folk. Bäst gick det helt klart att dansa med syrran, killar är helt hopplösa på både det ena o det andra.

Och idag har det varit ännu ett släktkalas, Jenny o Daniel och Christian var här på mat. Riktigt trevligt. O kan ni fatta, Lina skulle inte ha nåt emot ännu en utenatt;) Vad har hänt liksom? Riktigt kul att gå ut, köpt lite nya kläder o vårsolen har visat sig lite så jag antar att det är det som gör susen! Men får vänta till nästa helg, då blir det kanske party i K-stad:)


Påsk

Japp igår var det påsk för fulla muggar, jag hade tom klätt mig för ändamålet. Gul o fin klänning med svarta leggings till. Kände mig skapligt snygg medan mamma tyckte att jag prickat temat precis o såg ut som en kyckling. Mohahahaha,men det kan jag bjuda på.  Var hos pappa på eftermiddan och träffade kusinen o åt god mat, riktigt trevligt! Haha, systarna x 3 o kusinen spelade tjejsnack så det stod härliga till. Att vi alla var 17+ och skulle göra diverse pinsamma saker gjorde det bara ännu roligare. Tror inte jag ska tala om vad åldersgrppen eg skulle va men kan nämna att det numera finns förevigat på film när jag dansar balett i 20 väldigt låånga sekunder. Väldigt graciöst kan jag meddela. Ja, tillsist blev det iaf selma men var ju inte den roligaste kvällen jag varit med om men helt fel var det la inte. Kvällen innefattade varjefall snygga killar, snabba bilar o gratis öl så då får man ju vara nöjd;) Annars var det mest 35+ och efterhängsna gubbar på selma, det var tydligen idag man skulle gå ut o inte igår. Jag är såå efter. Och antagligen ganska gammal också eftersom det var länge sen jag orkade festa 2 dagar i rad. Men men det var en chaufför igår som utbrast VAA? när jag sa att jag är hela 21 år. (från 20 års ålder slutade man att lägga till "men jag fyller 22 i år" det är liksom inte lika häftigt o va äldre längre) Hihi, men man får la vara glad för att han tyckte att jag såg yngre ut, eller inte vad vet jag? -som min farbror Tord skulle ha sagt:)