Paus

Verkar som om min blogg har ställt in sig på hold ett tag. Har varit mycket att göra på plus att jag inte direkt haft nån bra bloggkänsla. Men nu är det iaf dags för en liten uppryckning.

Har haft det hur bra som helst sen sist iaf. Ludus blev ju sjukskriven för sin arm som han hade ont i och var hemma i hela 2 veckor! Hur skönt som helst, han är nog olagligt underbar. Sötnöt!

Igår fixade jag stallplats i Uppsala åt min Lilla Sol så nu börjar det ta form. Ett problem mindre iallafall, nära skolan och lagom stort stall. Tror det blir toppen faktiskt, en tjej i min förra klass har hästen där också så det är skönt att känna någon. 5 min till ridhus och underbara ridvägar, då är både Solen och Lina nöjda!
Dessutom har jag och min underbara vän Jonna plus några till bokat en resa till Skottland i februari där veterinärmästerskapen i ridning går av stapeln. Kan ni fatta, Lina ska tävla internationellt. Coolt! Blir nog min första och enda chans, haha:) Kommer tävla mot veterinärstudenter från flera olika länder, bland annat England och USA. Kommer bli en höjdare tror jag, dessutom kommer vi få se skottlands veterinärhögskola vilket självklart blir spännande.

Mindre än en vecka till julafton också och julklapparna är nästan klara. Ska inhandla det sista imorgon hoppas jag men nångon eftersläntare blir det alltid. Peppar peppar så har inhandlandet gått riktigt bra i år. Hoppas alla blir glada och nöjda. Själv är jag mest nyfiken på vad Ludus köpt åt mig, han verkar ha gjort en rejäl ansträngning! Härligt härligt, blir nog en bra jul i år med kyla och snö dessutom.
 God Jul alla om ingen mer bloggkänsla infinner sig:)