Arvika

Igår tog vi Ludus nya BMW (haha, luds mormors ord) och drog till Arvika. Efter diverse omkörningar och hårda inbromsningar var vi iaf framme, hade parkerat och avlagt avgift.Avlägga avgift var dessutom pice of cake i Ludus bil, bara att titta sig lite omkring så hittar man mynt precis överallt. Här skulle det handlas tyckte Lina medan Ludus tyckte han hade handlat färdigt redan för resten av året, haha tillåt mig skratta länge och högt! Fick iaf tag på en jacka som faktiskt både var snygg och hyfsat billig. (eller nja, billig i mina ögon iaf) Han betalade iaf och helt plötsligt äger han sin första jacka någonsin..eller iaf den första jag sett honom i. Kände mig rätt nöjd när han tom satte den på sig direkt vi kom tillbaka till bilen och skulle gå till hans mormor och hälsa på en sväng. Det måste ju betyda att jag lyckats ganska bra, eller hur? På vägen till bilen hann vi dessutom med att köpa lite öl (läs 2 flak) på systemet där vi båda dessutom fick visa leg. Haha, än är vi att bra små. Det känns skönt på nåt märkligt sätt, vi ser inte ut som vi snart är 30 iaf:) Är det inte märkligt det där, för 5 år sen ville jag inget annat än bli äldre och nu vill man bara se yngre ut.
Ludus mormor var trevlig och väldigt gullig. Bjöd på mat och visade kort på Ludus när han var teeny weeny:) Sötnos! Men dagens mest klockrena var iaf när hon sa: -Men pierre, du har väl en ny bil? En sån här BMW? Då kunde jag inte hålla mig utan började skratta rätt högt. Ludus svarade: - Ehh nja inte riktigt..   Mormor: -Jo men den är allt ganska ny! Ludus: -haha, där ser du Lina! Ja man kan ju lugnt säga att han fick vatten på sin kvarn. BMW:n är ju sååå ny och väldigt fin:) Nu håller han på och skruvar på 740:n som han ska ha som isbil. Han säger att jag kommer va livrädd till vintern.. Ja vi får la se vem det är som kommer va livrädd. Om jag inte minns fel så var han rätt rädd när jag körde cross. Jag får fortfarande inte köra den själv, undra varför?

Blommor <3

Ja det är sant, Lina har fått blommor av en kille för första gången i sitt liv. Ja om man bortser från pappa, morfar osv då.. Ludus är underbarast av de underbara! Lite fjäsk med 25 trisslotter också men ibland behöver man nog fjäska lite. Glad blev jag iaf, inte varje dag man blir uppvaktad.  O Nej, tyvärr blev jag inte miljönär på trisslotterna och jag fick skrapa länge:)

Tävling i helgen har det varit också, Carlstad Horse Show. Jag och Solen blev 6:a av 45 i 1,15! Härligt härligt. I 1,25 gick det väl inte riktigt som planerat men hon hoppade iaf strålande. Ludus var med o höll i kameran, han börjar bli riktigt duktig på det där nu:)

Helgens citat : "Ludus och Pettson funderar" Hmm, varför har hon skrivit ett hjärta i kalendern den 14 feburari? Hur länge har ni varit ihop då? Nää, det stämmer inte. Vad kan det då va? NU vet jag, hon måste fylla år då! Nää du kommer pettson på, hon fyller ju samma dag som mig -24maj! Nej du, jag har faktiskt ingen aning vad det är som är så speciellt med 14 februari.....!!

Hahaha, vad roligt. De är väl för söta! Nån som kan komma på nåt speciellt med 14 februari??

I mitt hjärta är du evig

Tänk att ibland händer det, ibland segrar rättvisan. Den här gången var kärleken starkare, den har gången kunde vi bortse från allt det andra. Vi är säkra på varandra men inte på dem runt omkring oss. En sak vet jag då alldeles säkert, Jag älskar Pierre och han älskar mig. Tillsammans klarar vi det, tillsammans är vi starka <3

                                                                    

Är det så man gör mot kompisar?

Jag tror jag har fattat det här med vänskap helt fel, här i Gräsmark verkar det nämligen som om man gillar att prata så mycket skit så man bara sårar varandra. Slänga ur sig i stort sett vad som helst utan att tänka på vad de andra känner eller behöver. Varför gör ni så, va fan får ni ut av att såra era kompisar? Jag trodde ni var mina vänner, men framförallt trodde jag att ni var hans vänner. Vad för slags vän gör nåt sånt, ska man inte glädjas med sina vänner och unna dem att vara lyckliga? Stötta dem och tycka om dem oavsett. Det är en äkta vän för mig. Nej inte här i Gräsmark, där tycker man om att se ner på varandra och förstöra. Är det den svenska avundsjukan som spökar? Eller varför gör man det? Känns det bra att såra sina vänner? Jag tycker att det känns förjävligt, har ni inget samvete. Sen ska det hyschas och hållas tyst. Tror ni att det funkar på riktigt, allt kommer fram. Jag skulle önska att alla människor (även de i gräsmark) börjar tycka om varandra och respektera varandra. Vi mår alla bra av kärlek, sluta va så trångsynta och älska varandra istället för o sprida massa skit som sårar. Jag vet vilka ni är och en ursäkt vore på sin plats.

Kärlek

....är värdefullt! Alla männikskor behöver den. Ta hand om den så växer den o når nya höjder men utan underhåll kommer kärlekens låga slockna. Kärleken är underbar och härlig men kan även va svår och sårande. Den är livets krydda, utan den får inte själen nåt syre. Den bubblande känslan i magen man får när just HAN står framför en är obeskrivlig. Han som får ditt hjärta att klappa i 320 bara av en lätt beröring. Han är den rätta, ta vara på honom. Ta vara på varandra, uppskatta varandra, älska varandra, älska med varandra. Vi har bara ett liv, ta vara på det, kärleken och varandra.

Älska utan krav-det enda du riskerar är att få kärlek tillbaka!

02.42

                               image24

Hovslagare

Ja nu är jag där igen, detta eviga problem med hovslagare *djup suck* Man ringer o man ringer o man ringer. Tror ni nån svarar eller? Svar NEJ. Och om de mpt all förmodan skulle svara så har de tid om först 6 veckor om de överhuvudtaget tar emot fler hästar! Någon som funderar över vad de ska bli när de blir stor? Välj hovslagare! Det finns hur mycket jobb som helst. Snygga tjejer i massor får man på köpet:)

Peppar peppar så fick jag faktiskt tag på en förut, Per ska antagligen komma och sko dem på söndag. Jag och Solen ska nämligen tävla nästa helg och då är det ju fint om hon har skor på sig.. Så nu är det bara att hoppas på det bästa!

Pratade med Jacob förut också, han var i Norrköping och höll på o sko 20-miljonershästar åt Helena Lundbäck. Inte illa det du, han lät rätt nöjd kan jag meddela. Han hade planerat in EN ledig helg i september. Stackarn han kommer dö i hjärtattack under en häst.

Lördag

Håll i er, idag har varit en farlig dag. Lina har utrustat sig med en röjsåg och har slagit massa massa gräs men även råkat få av 2 plaststolpar och även stängsletråden:( Jaja, Lud lyckades iaf med en plaststolpe så det var inte så illa pinkat iaf, jag har ju trots allt aldrig kört röjsåg förrut:) Kul var det dessutom och än har jag ingen träningsvärk så känner mig redigt duktig!

Igår kom jag alltså hem från Uppsala, skönt o se älsk!! Men jag har haft en toppen vecka, uppsala och insparken rules. Har dessutom hittat några riktigt schyssta polers så det här blir nog finfint. Var lite surt att inte få börja 2:an med min riktiga klass men antar att det är så livet är -shit happens. Gasquen på torsdag kväll var som vanligt en riktig röjfest där man står på stolarna och sjunger och skålar för glatta livet. Coolt är det med tanke på att nästan alla är superseriösa med studierna och präktiga:) Men jag antar att det är där man får kraften, när man verkligen släpper loss. Keep rocking säger jag bra.

Det har förresten flyttat in några i min gamla lägenhet. Den är såld och blir aldrig mer min:( Det suger, jag gillade verkligen den där lägenheten. Bäst av allt var badrummet, jag skulle kunnat bott där! Jaja, suck bara att hoppas på att jag får något som är hälften så fint till våren. Har ju planerat att bo på skolan så får se hur det blir med den saken.
Gick på föreläsning med min gamla klass en dag och det var faktiskt riktigt kul även om det handlade om syra/bas den gången. Mycket repetition på biomedicinska baskursen som jag läste i höstas, nyttigt!

Nu skulle det va himla gott med en öl, ola har dock bara 7,5:or och det vägrar jag att dricka. Redigt äckligt är det! En Hof skulle sitta fint! De hade förresten börjat med Hof på festerna i Uppsala nu, underbart när de dessutom bara kostar 20kr:)

Nu ska jag ta reda på om lilla Lud snart tränat ihjäl sig, mmm läcker blir han;)