.......

"I drömmen kom du tillbaka. Du tog min hand och dina ögon tittade djupt i mina. Du visade uppriktig ånger och jag trodde på dina ord. I drömmen kysste du mina hungriga läppar och mitt söndertrasade hjärta återfick sin värme.
Men när jag vaknade förstod jag att det bara var en dröm. Det kommer aldrig att hända i verkligheten. I verkligheten är du nämligen bara en patetisk, självisk och omogen skitstövel."

Bra för hälsan

Experten ordinerar: En orgasm om dagen.  Detta  får dig både att må bättre, vara gladare och mer positiv, tränar dessutom PC-musklerna utan att du behöver anstränga dig vilket i sin tur leder till bättre sex. Dessutom kommer du både se yngre ut och leva längre. Har nån ett argument emot?

Gäddhäng träning

Nu vet jag precis hur man bäst tränar det berömda gäddhänget. Man tar en kratta och krattar sedan en hel hästhage ren från hästbajs. Lätt som en plätt och man får garanterat träningvärk plus ett antal blåsor i händerna! Som hittat:)
Igår gjorde jag nämligen precis detta så nu är hagen mycket ren o fin! I lördags tränande jag dessutom för Ulla så kroppen är väldigt öm och stel om man säger så! Träningsvärk överallt, kunde knappt rida ordentligt idag för att det gjorde så ont i magen. Vart har mina ridmuskler tagit vägen eg? Men men, jag kan lova att de är på väg tillbaka nu.

Var ute o red nu på kvällen i solskene, helt underbart att skritta runt med solen skinandes mellan trädan. Ta en härlig galopp och känna maximal frihet. Inget går upp emot det, lovar. Har ni inte redan provat så är det ett måste. Tyst, lugnt och oerhört mysigt där man toltalt kan koppla bort verkligheten. Hästar är livet.

Dildoparty

I fredags var det så dags, jag o syrran x2 hade bjudit in 15 kompisar och en tjej från Kristinehamn kom och visade dildos med tillbehör! Herrejisses, detta måste göras fler ggr. Satans va kul det var, hon började lite diskret med en "jättepenis" som hon hällde glidmedel på och så sa hon "Ja, jag börjar väl med den minsta". Hon sa det rätt tyst så alla tittade oförstående på varandra och tänkte "va fan, då ska inte jag ha nån iaf" Eller som en av tjejerna helt enkelt sa "Jag är inte redo för det här" medan hon frenetiskt började hälla upp mer vin:) Jag frågade Lisa "sa hon verkligen minsta?" innan jag började skratta tills jag grät när jag såg allas ovilja att ta i detta monster med glidmedel på. (alla dildos skickades runt så vi kunde känna, klämma, trycka osv *hehe*) Denna jättepenis hade dessutom sugpropp för att man ska kunna sätta den på alla möjliga ställen. Ja när vi kommit över den värsta chocken och insåg att det även fanns mindre varianter så blev stämmningen lite mer lugn och harominsk. Men det smakades glidmedel och åt chips om vartannat och vi diskuterade högljutt vad alla skulle köpa. De flestas favorit var nog "godisapparaten", vad det är får ni själva lista ut:)

Helt klart en mycket lyckad kväll!

Stödgala 1/7

Japp, den 1 Juli slår vi upp portarna till Söderbärke folkets park där Lina ska stå o ta betalt av precis alla som kommer:) Dagen anordnas till förmån för funktionshindrade barn i Indien där  föreningen Komal Sweden har som mål att bygga ett ridterapicenter. Först måste dock marken köpas och till det hoppas vi (mycket optimisktiska) få in 200 000 kronor under dagen. Det kommer komma en del artister och vi kommer ha auktion, lotterier, pilkastning m.m m.m
Så idag har Lina skickat mail till självaste vd:n på Hotel Selma lagerlöf o Spa och bett om en weekend i pris. Får la se hur det går men jag hoppas självklart på det bästa. Känner du nån eller du kanske själv vill skänka ett pris? Ingen vore mer glad än jag.

Dagarna i Uppsala var helt underbara, amöbaspexet var så himla bra. Jag hade kramp i käkmusklerna:) Ja ni hade verkligen prickat föreläsarna toppenbra. Nästa år ska jag va med och spela hoppas jag! Tog dock emot i hjärtat att lämna min underbara lägenhet i Uppsala o veta att man aldrig kommer tillbaka dit:(

O Solen har kommit hem min underbara häst,idag har jag släppt dem på bete. Gissa om de var lyckliga eller? Det är bland det härligaste som finns o se ens häst trava iväg med sina kompisar i den stora hagen med massa grönt gräs. Man ser lång väg att lyckan är total! Tänk om livet vore så lätt:)

5-56, En kvinnas bästa vän!

Idag har Lina, i brist på andra villiga kandidater lekt elektriker själv. Ja just det ni läste helt rätt. Positionsljuset på transporten har nämligen vägrat lysa de senaste veckorna och eftersom den ska en tur till Uppsala imorgon kände jag att det var välbehövligt med lite ljus! Och när Lina bestämmer sig för något, ja då blir det så. Jag hämtade min älskade 5-56 som är en väldigt trevlig liten flaska att ha med mycket använbart innehåll. Den använder jag till lite allt möjligt *hihi* I mitt stilla sinne hoppades jag att det skulle räcka att spruta lite i kontakterna på bil och transport men inte den här gången inte. Så jag fick sätta mig på knä vid den stackars lampan och först ta av skyddskåpan (yes, lyckades utan att den gick sönder) och sedan ta ur lampan och göra rent den lite. Haha, ni vet blåsa o ha sig:) Var en del grus därinne om jag säger så. Sedan tog jag min älskade 5-56 och sprutade så det rann *hahaha*, satte tillbaka lampan, ryckte lite i kablarna och gick sedan o slog på parkeringen. O kan ni fatta, det lyste!!! Helt otroligt, kan ni fatta att jag var stolt sen eller! Riktigt nice att klara av något som man själv tycker inte hör till mina bästa områden. Men nu ni, elektriker nästa!

Vit som snö

Yeaaah, en helt vit helg :) Har jag inte lyckats med på cirka 5 veckor så nu kände jag att det var dags att ta sig själv i kragen och tänka lite på den stackars kropp man fått slitas med sedan födseln och som jag gärna vill ska hålla ett antal år till. Sagt och gjort, ingen sprit blev det den här helgen. Var välbehövligt också med tanke på min förkylning som dock nästan är helt bra nu. Skönt! Igår vid sisådär 20.00 när de flesta var inne på både sin tredje, fjärde, femte eller tionde öl åkte jag istället upp till stallet och borstade på min lilla egenuppfödda hårboll till shettis -Maybelinne eller vanligast kallad Maya! I fredags fyllde detta lilla mirakel hela 2 år och hon är redan körd cirka 5-10 ggr varav en gång helt själv utan ledare. Hon är en klippa, om än något busig sådan. Kan inte fatta att det är 2 år sedan hon föddes, känns som igår men samtidigt som vi har haft henne hela livet. Idag har dessutom hennes mamma -Migolinda kvalat i Eskilstuna. Vi har henne utlånad till en familj där så hon ska få tävla lite men sen hoppas jag att hon kan få komma hem och få fler bebisar:)

Under den kommande veckan tänkte jag dra till Uppsala och se på amöbaspex. (amöba är det fina namn de har för oss som går första året, sen väljer man klassnamn) Lägenheten ska städas ur och mina möbler ska ta en vända hemåt innan de ska tillbaka om sisådär ett halvår.

Och till helgen kommer min älskade Solen hem. Då ska det hända roliga grejer, fram med kameran bums! På lördag är det fälttävlan på Trossnäs också, tänkte åka dit o kolla så jag vet hur det går till på en fälttävlanstävling. Har tränat terräng några ggr med Solen och det var jättekul så det kan nog bli någon tävling framöver efter att jag tagit fälttävlanskortet! Idag blev det mycket med hästar på bloggen men tror det beror på att det varit alldeles för lite av dem i mitt liv de senaste månaderna. Dags att ändra på saken. Hästar är och kommer alltid att vara en stor del av mig, de ger ändlös värme och kärlek och ställer upp i vått o torrt.
Känner just du för att göra en insats för de fina djuren, gå in på
www.shv.org och bli medlem!  
                                                                                   image2

Dagens diagnos

Antagligen skulle jag ha lyssnat på mina kloka ord som jag skrev i söndags. Att man absolut inte ska göra något när man känner sig sjuk. Idag har jag nämligen fått ut för min utekväll på valborg trots att jag varken frös eller fick gå särskilt långa sträckor. Idag är jag nämligen sjuk, och då menar jag verkligen sjuk. Min kära Lisa hade ett mycket bra uttryck för hur jag känner mig just nu -Det gör tom ont i huden!  För så är det verkligen, jag kan varken andas, röra mig eller sova. Jag bara snörvlar o hostar så det känns som om lungorna ska vändas ut o in! Och sen är jag rätt yr också, en rullator skulle vara på sin plats -tack! Men jag ska inte bli som en man/kille/pojke iaf och säga att jag kommer dö. För man dör faktiskt inte av feber och hosta även om minsta lilla rörelse gör väldigt ont och det känns som om huvudet håller på att explodera. Tack o lov så gör det inte det och om några dagar så hoppas jag att jag är "fit for fight" igen.

Förresten så har jag ju inte rapporterat om det mycket fina hus som vi var på förfest i på Valborg. Först och främst -vem vill inte bo på Kärleksstigen 6? Just denna adress tillhörde nämligen ett mycket fint vitt hus i Torsby. Badrummen var helt underbara, ville aldrig gå därifrån:) Jadu, jag skulle lugnt vara nöjd med mindre men drömma kan man ju alltid! Vilken tjej vill inte bo i ett fint hus? Det är väl bara att hoppas att prinsen kommer på sin vita häst med fickorna fyllda med guld:)

Resultat av gårdagen

Ja, igår var det då tänkt att den kära spriten skulle döda alla bakterier som bestämt sig för att befinna sig i min kropp denna helg. Reslutatet blev följande:
1. Två stycken blåmärken (ca 5 mm stora) på min fot av en brud som uppenbarligen inte kunde gå på stilettklackar *grr* Riktigt ont gör de, de små benen i foten som hon nog nästan orsakade benbrott på..
2. Ett ganska stort skavsår på mitt ena knä Haha, tror det blev till under den härliga men något trånga hemfärden
3. Megaträningsvärk i ljumskar och höfter. Antagligen har jag skakat rumpan alldeles föör mycket :)
4. En halvtimmes krypande på golvet på Faktoriet letandes efter min kära systers mobil som hon så mycket lämpligt tappat bort. Och vem var det som letade medan hon hånglade?? Jo just det -ME!
5. Ja och så var det var ju det här med förkylningen, kunde knappt andas när jag vaknade imorse. Idag är jag väldigt tätt och hostar som en galning.
Hmm, så vad blev då summan av kardemumman? Ja, inte blev det då bättre av att gå ut o supa iaf men vet inte om jag kan påstå att det blev jättemycket sämre heller. Antagligen så är Whiskey det enda som hjälper i spritväg och det dricker jag då inte frivilligt. Jag halsade whiskey en gång  (behöver jag nämna att det var mitt i skogen -Tvällen) och det gör jag aldrig om. Whiskey får en att göra mycket mycket konstiga saker ;)