Tider som varit

Nu har jag precis spenderat en timme på att kolla igenom min hotmailinkorg, kom på mig själv med att sitta och läsa gamla mail. Det är ganska omtumlande att läsa gamla mail, man kommer ihåg hur det var då och massa känslor och detaljer kommer tillbaka. Och det går bara inte att radera vissa, jag gillar när det kommer tillbaka och man minns saker man trodde man glömt. Jag är en känslomänniska!

Idag har jag för första gången i mitt liv sett en hel död häst som dessutom hängde i taket. Såg ganska groteskt ut måste jag säga, huvudet hängde och tungan var ute. Kan inte påstå att det gick mig oberört förbi även om jag sett så många andra döda djur vid det här laget att man borde vara härdad. Men en häst var speciellt och det faktum att den hade stora järnkrokar genom ryggraden gjorde ju inte saken bättre. Jag gillar tarmarna bättre, hahahaha!

Då var det helg då och jag ska tillbringa den tillsammans med mina böcker. Det bästa är att det inte ens känns jobbigt, det är jättekul att lära sig om digestionsorganen.

Nu är jag hungrig efter några timmar med Mikroskopet, vi ska ju lära oss hur vävnaderna ser ut i detalj också, hehe..


Anatomi-Atlas

När man känner sig jätteglad över att precis ha köpt en anatomiatlas för närmare 1500 och som innehåller så många latinska namn att man blir snurrig ja då måste man va en riktig nörd.
Då var det konstaterat, jag är en nörd - en veterinärnörd.

Min kära pojkvän undrar om han får åka till Teneriffa, haha han som knappt har råd att åka hem från Norge.

Nej nu ska jag gå o nörda mig ännu mer, ska förmodligen tillbringa hela kvällen tillsammans med min bok:)

Livet!

Det här är livet, ligga i sängen halva helgen och bara pussa på Ludus. Alla tänkbara problem försvinner och man känner sig hur trygg som helst. Det är så skönt att komma från verkligheten.

Igår lagade vi middag med förrätt o allt, nice! Sen kollade vi faktiskt in melodifestivalen och drack några öl tills vi blev halvlulliga och somnade i varandras armar. Ibland är livet precis så bra som det låter.

Ludus!

Lud kallar det rekordlänge, jag kallar det fööör länge. Ja, jag snackar om tiden vi varit ifrån varandra. Närmare bestämt cirka 17 dagar, vilket är plågsamt länge efter att i stort sett bott tillsammans 8 månader. Men, nu i helgen är det äntligen dags. Luds kommer hit igen till mitt lilla studentrum som genast blir väldigt hemtrevligt;) Han är verkligen en klippa, så många härliga sidor. My guy.

Annars så är det massa i skolan som vanligt, precis varit på njurföreläsning med en toppen föreläsare. Det är så roligt när man verkligen förstår allt en föreläsare försöker förmedla, tyvärr kan jag inte säga att så alltid är fallet.

I helgen var jag i Skottland och tävlade veterinärmästerskapen. Trevligt land med fint landskap och killar i kilt. Var lite ovant måste jag säga och när en tjej i min klass råkade säga att det såg "funny" ut blev han inte alltför glad. Lite svårt med nyanserna i det engelska språket, man kan mena en sak och så låter det som det motsatta. Hon var tvungen att lägga till: -NO, I mean sexy! Haha, då såg han mycket mer nöjd ut! Det skottska accenten var lite svår att förstå stundvis men många var från London och flera från USA så det gick bra i dets tora hela. Skönt att få öva lite på sin engelska! Annars är jag ganska fascinerad av vänstertrafiken, tror inte jag klarat av att köra i det direkt tar nog ett tag att ställa om. Kändes riktigt mysko när man åkte in i en rondell och körde åt vänster.
Nu har man flugit RyanAir också, gick bra men såg svårt ut för de med längre ben än jag. Fanns inte riktigt plats och svårt att sitta helt still med benen i 2 timmar. En av fördelarna med att vara kort:)

Nu är det bäst jag tar tag i mig själv och fortsätter läsa njurkapitlet.Det är synd att vi har så lite tid till allt eftersom det är så himla skoj att man vill lära sig ordentligt istället för att hasta igenom. Hela cirkulation och Respiration läste vi på drygt 1 vecka, lite tajt!

Höres!