Härliga värmeland, värmland jag älskar dig!

Hemma, hemma, äntligen hemma! Anlände till paradiset Gräsmark för nästan en vecka sedan och börjar nu komma iordning. Det är så fantastiskt skönt att vara hemma! Gräset är grönt, björkarna börjar slå ut, alla har hälsan, får spendera massa tid med älsklingen -aaahhhh vad allt är underbart för tillfället!
Börjar inte jobba förrän i juli så har dessutomn lite ledig tid så jag kan koncentrera mig på att få iordning min och Pierres lägenhet, rida hästen, mysa med katten och bara ha det bra. Har inte haft semester sen jag gick på gymnasiet så den är efterlängtad!

Igår sprang jag vårruset för första gången. Gick mycket bättre än väntat med tanke på att jag inte tränat jättemkt, cirka 5 ggr på sin höjd och har bara sprungit 5 km och över två gånger. Sprang på 30 min så är mkt nöjd, målet var att springa hela tiden och jag klarade tom av att öka lite på slutet. Nu är det bara att träna vidare, vore kul att kunna springa lopp på en mil. Måste hela tiden ha nya mål, det som driver mig!
Karlstad bjöd dock på spöregn så vi var genomblöta när startskottet gick, får se det positivt -vi blev inte så svettiga iaf =)

Fredag idag, mamsen dyker snart upp med kinamat. Mums! Tyvärr inget Let's Dance idag utan hockey VM, det klarar jag mig utan!

Solens andra tävling var förresten 1 Maj i Vallentuna, hon har en härlig form så slutade på 2:a plats i den 1.10m vi red. Slagna med fyra tiondelar bara utan automatisk tidtagning så det var på håret. Riktigt rolig bana och kul med en häst som är så positiv och taggad!