Glad Påsk!

Tjoho, äntligen påsklov! Hemma i Värmland med Grafin och har det underbart. Inte helt fel att kunna umgås med pojkvännen dygnet runt och bara vara ledig. Dessutom är det helt fantastiskt väder, ibland är livet bra.
Varje gång jag återvänder till Gräsmark efter att ha varit borta ett tag slås jag av hur underbart hästlivet är här, finns fantastiska möjligheter att träna hästarna här verkligen. Dessutom utan att behöva trängas med diverse andra motionärer som i Uppsala där det kan dyka upp både barnvagnar, mountainbike, hundar och löpare runt nästa kurva. Har man då hästar med nerverna utanpå uppskattas detta icke!
Tävlingarna med Grafin har inte gått ngt vidare nu under våren tyvärr, hon har varit en riktig pms-tant. Stannat, stegrat och sparkat bakut om vartannat.  På senaste tävlingen verkade hon dock trivas bättre och vi fick ett litet genombrott, hoppas det håller i sig. Annars är hon superfin att rida verkligen så känns surt att vi inte kan få till det lilla extra. Men när det har känts som tyngst plockar jag fram rundan i Örebro i minnet (när vi kvalade till Globen) och då känns det genast lite bättre. Jag hoppas att hon kommer igång bättre nu när utesässongen nalkas, hon får lite mer energi där. Både hon och jag älskar att hoppa på gräs, synd att det finns så få sådana tävlingar.
Åker tillbaka till Uppsala på annandag påsk och sen väntar det några veckor med väldigt intensivt pluggande inför stor smådjurstenta innan sommarlovet tar vid.
I juni kommer Solens fölis också, jag börjar verkligen längta nu när jag ser att fölningssässongen verkligen börjat komma igång. Hoppas på ett friskt litet sto!
Tjejvasan avklarades förresten på 3h och 18min, rätt nöjd med tiden eftersom det var obefintliga spår hela vägen och det var väldigt mkt kö i början. Har redan anmält mig till nästa år och hoppas då få starta längre fram så jag har chans på bättre tid. Sjukt roligt var det iaf, kommer göras om många ggr!