Moster Lina

Idag har jag varit riktigt vuxen o mogen och handlat barnkläder. Imorgon är det nämligen exakt 2 år sedan jag blev moster för första gången och moster Lina ska på barnkalas:) Nog för att det får en att känna sig lite gammal men det är inget mot vad det ger tillbaka. Även om barn verkligen kan vara "a pain in the as" ibland men jisses vilken glädje de ger när de visar de bättre sidorna. De här veckorna tillsammans med lillasyster Emma 6 år har verkligen varit roliga, man har lärt sig massa hur barn beter sig och reagerar i olika situatoner. De erfarenheterna kan nog vara bra om man någon gång i framtiden får egna, sisådär om en hundra år :)
Rikitgt lika vuxen var man kanske inte när man gick in i den gröna affären och köpte sig lite starka saker men man får väl skylla på att det är bra för själen o man dränka sina sorger för en stund iaf. Kanske blir en bakfull moster på kalaset;) Man är ju trots allt inte såå gammal, än!

Endorfiner

Ja, jag tror det är så de heter de underbara hormonerna som rusar genom kroppen när det börjar bli vår. Solen skiner, Lina har ridit på Norpan och har precis kommit ut ur duschen. Pappa har en sån där häftig dusch med radio och speglar i. Speglar i duschar har jag alltid tyckt är lite läskiga, eller nja ganska mycket läskiga. Men nu ja jag vet inte riktigt men jag bara älskar min kropp, jag kan titta in i spegeln o dansa och sjunga som en galning till The Arks - I'm a worrying kind. Helt underbart, endorfinerna flödade jag lovar.  Nej vet ni vad, jag tror jag har fått ett helt nytt liv, nåt har helt klart hänt inom mig iaf och en känsla av harmoni har infunnit sig. Ahh, jag det är la bara att njuta antar jag. Just nu ska jag unna mig en pizza, pappa o Karin kom precis in genom dörren :)
Underbara fredag!

Som om det inte vore nog

Ja ni kärt folk, nu är det dags att ta farbror Lina i kragen och uppdatera lite här :) Livet har varit lite väl mycket knas på sistone så har inte riktigt haft orken. Men nu hoppas jag på en ändring även här.
Har blivit så mycket insikter på så kort tid att man nästan kräktes men oj vad man har utvecklats som människa. Känslor och tankar jag inte visste att jag hade har helt plötsligt börjat ta väldigt stor plats i mitt liv och det är så härligt. Allt i livet har en mening o den krokiga stigen man vandrar på tar olika svängar i livets olika faser. Häftigt och helt underbart, känns skönt att ha kommit till lite insikter innan man är helt lastgammal.

Och som om det inte vore nog så fick jag idag ännu ett slag rakt ner i backen. Föll pladask men tror ändå att jag det jag förankrat inom mig de senaste veckorna hjälpte mig att bromsa upp lite. Genom att själv gå igenom motgångar och problem har man lärt sig väldigt mycket om hur människor fungerar och reagerar i olika situationer. Antar att det är det som kallas livserfarenhet. Dessa erfarenheter hjälpte mig massa idag så det finns aldrig något ont som inte för något gott med sig. En annan sak jag tänkt på en hel del är att den enda människa man kan ändra på är sig själv men  man kan alltid önska hur andra människor ska bete sig och ändra sin egen spelplan.

Jag tror att själen har fått ro!  Insikter ger ro..och glädje & kärlek

Om ni undrar har jag inte blivit helt galen, bara nästan. Ska nog bli folk av mig också som doktorn sa.