Sjukhuset

Har gått och blivit beroende av denna serie, min gamla dröm om att arbeta som ambulansjukvårdare gör sig dessutom påmind när jag ser det. Medicin är ju alltid detsamma även om det handlar om människor, ja nästan iaf. Kan ju utbilda mig till undersköterska efter jag blivit veterinär:) Kanske blir som luden säger att jag aldrig blir klar med skolan, men det är ju faktiskt väldigt stimulerande även om det är jobbigt med tentor i tid o otid ibland.

Nu är det slut och ska nog kolla på några avsnitt på nätet.. hehe


Here we go again

Nu har Lajna bestämt att det är dags för en liten uppdatering sisådär 6 månader senare. Ni har inte missat nån större händelse, haha det rullar på som vanligt med skola, pojkvän, häst osv.
Nja skämt åsido lite har det ju hänt iaf, jag har debuterat 1,30 med hästen vilket kändes som om det var på tiden. 8 fel, men klarade 8 hinder av 10 så är helnöjd. Hon kämpade på bra så nu blir det fler starter framöver. Ska träna för Sylve Söderstrand mån, tis nästa vecka känns väldigt spännande o se hur det artar sig. Man hoppas ju att man ska få många värdefulla tips när man tom hoppar över skolan i två dagar för lite hoppträning:) Men det kan det vara värt, inte varje dag man tränar för en förbundskapten.
Tentorna i skolan ha väl gått ungefär som de brukar -jag har överlevt.
Pojken är lika underbar som vanligt, hur kunde jag hitta denna guldklimp?

Mammas 50-årskalas till helgen, jag har varit med o fixat lite så ska bli spännande o se hur det blir. Idag har vi fixat ihop en liten annons också så får se hur hon reagerar på det, hela sunne kommer se den på ons iaf, haha.

Imorgon börjar genetikdelen på populationsmedicin som vi läser nu, hade tenta på statistik och epidemiologi idag och det var ju inte det roligaste man gjort så jag hoppas det blir bättre på de andra delkurserna.

Annars är det faktiskt snart sommarlov, ska jobba på veterinärpraktiken i Torsby i sommar så känns väldigt bra. Har varit där redan och övat på att sticka hundar och de har överlevt iaf så antagligen bedömdes jag som lämplig. Jag fick jobb iaf vilket innebär att jag slipper COOP, halleluja!

Nää nu har jag varit väldigt duktig och uppdaterat lite, fortsättning följer om ett halvår...om ni har tur:)