Tanter

När mina arbetskamrater på Coop är värre än de suraste av sura tanter då är det illa. Precis så illa är det på min arbetsplats. Höll på att bli helt tokig i lördags när den ena av de två som slåss i toppen om att få utmärkelsen "The bitch of the year" tjatade på mig precis hela dagen. Allt jag gjorde övervakades och hon hade hela tiden nya uppgifter åt mig som hon detaljrikt beskrev exakt hur de skulle utföras. Som om jag inte jobbat på coop förut liksom. Nej fy fan, var såå nära att jag fick ett utbrott och skrek åt tanten. Men jag lyckades bita ihop denna gången också. En av hennes kommentarer. "Använd inte såå mycket vatten nästa gång du skurar" Ja då kanske ni förstår varför jag blev lite pissed off!

Kassabiträde

Ja då har man börjat jobba igen, Coop Extra i Sunne är sig precis likt. Det räckte med att jobba 5 minuter så kände man sig varm i kläderna igen, som om man aldrig varit därifrån. Men men det är ganska tryggt också att man har lite koll och slipper känna sig som en yr höna när man börjar jobba. Jobbade i måndags och nu är jag inne på min andra lediga dag för att sedan köra 9 dagar i sträck. Fy satan asså, men ska det jobbas så ska det. kan ju trösta sig med att det blir en del pengar men det blir ju inte mer kul för det när man är där på sina 12-21.15 pass. Kommer nog va bra trött på att jobba när skolan börjar igen till hösten men man kommer behöva varenda krona. Skrev förresten på kontrakt för ett nytt korridorrum igår, denna gång i en fräschare korridor men också dyrare såklart. Får se hur länge man bor kvar, hitills har jag bott en termin på varje ställe:)
Det är riktigt plågsamt att vara så kär som jag är. Känns som jag inte klarar mig utan honom och att va här i Gräsmark i 4 dagar utan honom känns som en hel evighet. Han är såå söt och underbar, ibland har man tur asså. Lud, kom hem!
Vi var ju på Daniels 30-årskalas i helgen och han var så fin så fin i ny skjorta som vi köpt under dagen. För övrigt hans första skjorta men kan lova att det blir fler så söt som han va. Köpte även en keps som passade super på honom, konstigt att han aldrig använt det han blev satans snygg. Ja, o så var det ju kalaset då.. Lud blev fullast, hehe men skyller allt på Lisa Eriksson som stod i baren och blandade drinkar. Han hade vissa problem med att beställa mat på torget, glömde mobilen på bordet och när vi kom hem fick jag och Nicke halvt om halt bära honom. Han var tung kan jag säga, förstår varför det är killen som ska bära bruden över tröskeln och inte tvärt om:)
Har satt ut annons på min häst också och än så länge är det inte en enda som har ringt. Lite konstigt tycker jag, hon var helt klart billigast av de som var ute på den sidan iaf. Men men det är väl bara att ha is i magen, annars får man väl sänka priset lite kanske.

Oj, nu spöregnar det ute. Kan visserligen behövas men varför just när jag är ledig, suck! Kommande 9 dagar ska ni se att det är strålande solsken. Men ska inte klaga, var ju ledig förra veckan och då var det helt super hela veckan!
Imorgon kommer min darling hem, som jag längtar!

Sommarlov!

Jippie, sommarlov. Kan inte riktigt säga som man brukar -äntligen sommarlov för jag tycker det har gått så himla fort. Har knappt hunnit tänka att man snart är ledig 3 månader förrän man är där. 3 mån hemma i Gräsmark med min älskling ska bli sjukt skönt! Den här veckan är jag helt ledig innan jobbet börjar så nu njuter jag i det underbara vädret. Och då menar jag verkligen njuuter, ligger o solar, sover och bara dåsar hela dagarna. Grillar lite till middag och käkar rabarberpaj. Underbart, det gäller att ta tillvara på sådana här veckor! Sista tentan gick nog vägen också hoppas jag, känner mig såpass lugn iaf att jag inte tog med några böcker hem så hoppas jag inte får äta upp det:)