Kladdkaka

Jag diggar min korridor! Hanna, Linnéa och jag har haft kladdkakeorgie i två dagar då vi sitter nere i köket och skrattar, flamsar och skrattar tills vi gråter. Hur kan man inte älska det? Endorfinerna strömmar och vi trivs verkligen tillsammans, båda två har precis lika dålig humor som jag. Eller all humor som gör att man skrattar mycket  är väl iof bra humor, jag gillar att skratta och jag gillar att ha dålig humor!

Mer skratt åt folket!

Trådlöst!

Nu äntligen har jag fått till det och fixat så det trådlösa internet funkar. Nätverksnycklar till höger och till vänster, skam den som ger sig..
Annars så bara pluggar jag och pluggar, tentorna börjar närma sig så det är bäst o lägga på ett kol. Men det är roligt nu när man börjar fatta lite av sambanden, hur allt hänger ihop. Kroppen är verkligen helt fantastisk.

En annan som är helt fantastisk är Pierre Lundin, han får mig att må bra när andra saker i livet leker hela havet stormar. Mitt ljus i vardagen!

Igår pratade jag med en tjej i 5:an som har fått en tjänst som distriktare i Sunne i sommar. Jättekul verkligen, då får man chansen att lära sig massor av henne och åka runt och kolla in distriktet. Tyckte jag lät som en trevlig sommarsyssla:) Förutom att flytta hem till das underbare Gräsmark då förstås, jag gillar det stället! Särskilt när man har varit borta ett tag och bara vill komma hem till naturen och lugnet. Längesen jag var hemma nu, dock bara 2 veckor kvar till påsk nu. Underbart!