Munta stress o press!

Det är en speciell känsla av skräckblandad förtjusning att sitta på en munta. Man går dit med pulsen på max och man har hunnit tänkt ordet omtenta många gånger fram och tillbaka i huvudet. Man önska inget hellre än att det snart ska vara över efter två veckors pluggande men man är ändå så nervös att man hellre skulle springa åt motsatt håll. En av mina klasspolare erkände att hon tänkt den tanken när hon väl var där :D
Imorse var det så dags, efter att ha vaknat ett antal ggr under natten kallsvettig efter att ha drömt diverse olika mardrömmar om att man skulle få konstiga frågor man aldrig hört och att alla skulle klara sig utom jag osv. Man går som i en dimma, kan inte äta frukost och det känns som om man glömt precis allt man ska kunna. Försöker kontrollera tankarna och tänka på annat men de glider ständigt in på histologipreparat, DNA replikation, transkription och translation. HJÄLP!

Men ja, man kommer iaf till skolan med andan i halsen efter ha intalat sig själv på vägen dit att det var nog inte alls 8.30 utan 8.15 (vilket det naturligtvis inte var)
 Efter att ha suttit själv i salen i 10 min och haft panik för vilken examinator jag absolut inte vill ha börjar jag faktiskt lugna ner mig när jag ser att de inkommande lärarna ser ganska schyssta ut. De bjuder på celementiner o godis och ler uppmuntrande. (höll dock på att spy bara av att kolla på godiset)
Ja, så då var det dags. Lina får första frågan och klarar den riktigt bra, puh det kanske kan gå vägen det här ändå tänker man där man sitter och plötsigt klarnar hela skallen. Shit, jag kan ju det här :D Resterande 1 ½ timme flyter utan större missöden och känslan när man går ut genom dörren går inte att beskriva. Åhh, det kittlar i kroppen nästan som om man vore kär! *haha*
Yes, denna pärsen avklarad och nu är det bara uppsatsen kvar innan det är jullov och Lina har klarat av första terminen på veterinärprogrammet. Bara fem år kvar *hahaha*

Puhh, nu ska Lina efter denna pärs åka o rida på sin Lilla Sol. Och i helgen är det Stockholm Horse Show, det tycker jag att jag gjort mig förtjänt av nu :D
Kram på er alla // Lajna


Angel eyes wounder why

Snäll som få :D

Japp, detta var då Lina i fredags! Inte kan väl en ängel bli full? hehe, har tom tappat vingarna, de kan beskådas på soffan bakom ;)

Är jag ball nu?

Nu när man har skaffat sig en blogg, är man ball då? I dagens databeroende Sverige känner man sig nästan underlägsen om man (som jag) saknar blogg och inte planerat att skaffa det inom en snar framtid. Nu har dock jag (liksom resten av hippa Sverige) fallit för grupptrycket och skaffat mig en blogg!
Så vad har man en sådan till? Jo, här är det meningen att man ska blotta sin själ och skriva ytterst personliga saker man egentligen inte tänkt säga till någon bara för att det är sååå bra att skriva av sig. Låter inte det otroligt hippt? Jo just det tänkte väl det så nu är det bara att följa mitt exempel. Mina damer och herrar, tillåt mig presentera något du snart inte kan leva utan. BLOGGEN!
Skaffa en bums och börja din själsliga vandring, vem vet på vägen kanske man lär känna sig själv?