Semester!

Jippie, då var min karriär på COOP EXTRA slut. Kände en skön känsla när klockan äntligen blev 21.00 söndagen den 10/8-2008. Känns inte som om jag kommer jobba där mer men man ska väl aldrig säga aldrig. Har redan blivit erbjuden sommarjobb 2009, får jag inte ett jobb inom veterinär så kommer jag köra dumper i grusgropa. Bättre lön och inget helgjobb, jippe! Roligt med nya utmaningar också.

Men nu har jag och Ludus semester i 2 veckor innan vi drar till Uppsala och provar lyckan. Tonade BMW:n igår och det blev riktigt bra. Rätt klurigt men ändå inte så svårt som jag trodde. Men hårstrån är nåt som absolut inte är välkommet iaf!
Håller på o säljer hästen också, går sakta men säkert framåt. Blir nog så att hon får följa med till Uppsala iaf men de ifrån Stockholm är fortfarande intresserade. Är ju närmare ifrån Stockholm till Uppsala än hit så de var glada att de slipper köra den långa vägen igen. Haha, tänk att alla tycker det är så långt.
Idag ska vi till sommarstugan och träffa pappa, regnar ju inte iaf men vädret kunde ju ha varit bättre!

Shopping i k-stad

Nyss hemkommen från K-stad är jag nu drygt 2000 fattigare men en hel del snygga kläder rikare. Köpt hög kjol som faktiskt satt riktigt snyggt, linne, trosor, BH, tröja, leggins och framförallt skor. Jag hade bestämt mig för att inte spara på det sistnämnda så gick glad i hågen in på Scorette och hittade ett par som var både sköna och snygga. Tror knappt jag köpt så dyra skor förrut, haha om man bortser från alla ridskor då. Men kände att jag behövde ett par som inte kommer ge mig skoskav direkt och som jag kommer kunna ha länge. Found them!
Sen köpte mamma o ola kontorsmöbler med stolar så nu ska det bli ordning o reda på kontoret, det ser jag fram emot:)  Börjar bli mörkt på himlen så är nog bäst jag drar till stallet o rider innan det börjar regna.

Vill börja skolan!

Nu är det inte länge kvar, 3 dagar på coop kvar bara o sen 2 veckor semester innan skolan börjar. Äntligen! Visst är det skönt med sommarlov men jag vill lära mig om sånt som är kul ist för o jobba med sånt som är tråkigt.
Var iaf på bilbingo igår, det var skoj även om vi tyvärr inte vann något. Vi var ett nr ifrån en gång iaf så lite spänning blev det och vi fick ha tändningen på men det var också allt. För er som aldrig spelat bilbingo så tutar man när man fått bingo:) Ledig 2 dagar nu, så gött så gött! Surt att man ska jobba hela helgen när Lud kommer hem bara men sen har vi ju semester iaf, nice!