Första tentorna avklarade!

Japp nu har jag precis skrivit mina första tentor för det här året. 2st efter bara 2 ½ veckors studier, rätt snabbt om jag får säga det sj:) Skämt åsido det normala tempot på den här utbildningen är tydligen så. Det bästa av allt är dock att även om den innehåller mycket plugg så är det kul kul kul. OSF-kursen (organens struktur och funktion) är så mycket bättre än den biomedicinkurs jag läste sist. Det är nu the god stuf börjar, efter lunch börjar nästa avsnitt. Cirkulation och Respiration, haha för icke medicinintresserade så kanske det inte alls låter kul kom jag just på men antar att jag redan är en hjärntvättad medicinnörd. Kom på mig själv med att igår sitta o bläddra i min uppslagsbok "MEDICINSK TERMINOLOGI" och tycka att det var superintressant. Haha, ja ni var ska det här sluta?

En sak är iaf säker och det är att utan min skatt -The ludus skulle inte livet vara kul alls. Tack för att du är den du är sötnöt:)

Känner hur mina endorfiner bara strömmar idag, det här är en bra dag! Nu ska jag gå på lite info om den kommande kursen sen ska jag åka o kolla in stallet där min älskade häst ska stå o sen ska jag gå på skivstångsträning! Är jag inte duktig idag så säg?

Puss&kram från en hormonsprudlande Lina  (den ena tentan var om hormonproducerande organ, haha)

Uppsala

Jadå var man tillbaka igen och allt känns precis som om jag var här igår faktiskt.Föreläsningarna, proffesorerna, tentorna och det höga tempot. Allt är precis sig likt. Man vänjer sig snabbt även om jag helt klart måste erkänna att det suger fett att vara ifrån Ludus! Han är min klippa i vardagen, han får allt o kännas så lätt. Hur kul är det tex att laga mat själv? Nej just det det är förjävligt tråkigt. Ludus påstår att jag är duktig på att laga mat men du skulle se mina matlagningskonster här, på sin höjd blir det oboy.

Haha, nu låter det som om jag vantrivs nåt otoligt. Inte riktigt faktiskt, Centrala nervsystemet som vi läser om nu är jätteintressant och de nya klasskompisarna är toppen. Boendet är faktiskt också riktigt mysigt även om köket inte direkt inbjuder till matlust och matglädje. Jag lovar, Ludus lägenhet i gettot är fräschare! Det säger ju en fast det beror nog också helt klart på de x antal städtimmar jag lagt ner där.
Igår städade jag ut skåpen som jag ska ha mina grejer i i köket här i Uppsala och där var det inte städat på bra länge kan jag lova, fy f-n. Men men nu är grejerna på plats, har faktiskt köpt egna grytor också så jag slipper de gamla rangliga, vinna med ojämn botten. Dessutom ska det var städavsyning av köket om 2 veckor, jätteskoj verkligen att börja med att städa massa skit efter andra. Men man får väl se det positiva, de senaste 2 årens skit kommer bort och vi får ett fräscht kök. Jippie. Återkommer med kommentarer om det om 2 veckor:)

Nu ska jag gå hem till mitt korridorsrum, Jonna kommer och ska försöka fixa min tv. Hoppas hon lyckas, det kanske är greys anatomy ikväll?