Sista veckan

Ojoj, en dag kvar att plugga bara och sen är det sista tentan för terminen och man har klarat av första året på veterinärprogrammet, gött! Just för tillfället är huvudet fullt med immunologi men man känner ändå sommarlovet som väntar bakom knuten. Imorgon kommer Ludus o sen drar vi hem på lördag och ska tillbringa en vecka i varandras armar! Gud va skönt, det var nån månad sen sist vi kunde va tillsammans så länge.
Min födelsedag har passerat och fick en bra present då jag o solen tävlade  för första gången sen augusti förra året. Hon gick toppen o vi kom 11 av 90 startande! Underbart verkligen, hon kändes som om hon inte gjort annat än tävlat hela våren. Det var en tidshoppning och hon var verkligen med på noterna! Så nu är jag väldigt sugen på att försöka med 1,30 men vi får väl se om jag vågar. Känns lite som om det är nu eller aldrig, hon har ju kapaciteten. Frågan är bara om jag har det:)

Har en vecka ledigt när jag kommer hem innan jag börjar på coop så då ska jag bara njuta o pussa på ludus! 
Sommarvärmen är här igen också, förra gången den var här hade vi också inläsning men men får försöka va ute lite iaf.
 

Immun

Hjälp vad terminerna går fort. Igår hade jag näst sista tentan och idag har Immunologikursen börjat med en rasande fart, en av lärarna talade om att på den här kursen ska ni minsan få plugga. Jo tjena, det gör vi ju inte på de andra kurserna eller?
Tentan igår var ju ganska rolig, flervalvsfrågor där flera alternativ kan vara rätt. So far so god men man måste få med samtliga rätta alternativ för att få 1p, annars blir det 0p. Visst är de snälla, på den här linjen ska man tydligen kunna 100% för att klara tentorna. Jaja, bäst man inte klagar för mycket men jag tycker ändå man ska få poäng för det man kan istället för att få 0p om det är något man missat. Tror det kan bli ett rejält uppror om många får underkänt.
Förra veckan, ja just den veckan när vi hade inläsning och man borde sitta inne var det ju helt underbart väder. 20-25 grader varje dag, som man njöt! Sommarvärme!
Vi hade ju lov över valborg också så då var jag hemma o pussade på min käraste, det fick mig verkligen att längta sjukt mycket till sommarlovet när jag får flytta hem och till min sötnos. Det är så skönt att ha honom nära, han är så trygg och underbar. 2½ vecka bara tills jag drar hem, tror min söta häst också längtar. Hon vill hem till sin prins och till det gröna gräset, här går hon på en grusplätt hela dagarna:( Vi har börjat komma igång med hoppningen igen också, den 24 blir det tävling. Hehe, kanske får ångra att jag tog mig tid med det den här kursen verkar ju bli ganska tuff. Idag har varit en sjukt tråkig dag med föreläsning om blodcellernas utveckling och att titta på de samma i mikroskop. Immunologin är mycket roligare även om det är en hel del med antikroppar, antigener, olika celler osv. Behöver nog börja läsa nu, bums. Ingen rast o inge ro men i helgen kommer ludus, då tänker jag inte plugga många minuter kan jag säga.

Over and out