Han, the man

Yes då var det äntligen torsdag igen och min baby kommer hem. Jag har en ordentlig träningsvärk i min armar efter allt skrubbande på bilen igår så tror han ska få massera lite, hehe:) Sen hoppas jag ju förstås att han tycker att det blev fint. Såg dock att min älskade Missan (the cat) har roat sig med att gå på huven så där är det dammiga tassavtryck. Hehe, funderade nästan på att ta en handduk men kände mig lite väl fåfäng då, eller vad säger ni?
Hoppas hoppas Lud hinner hem innan jag ska åka till coop så jag hinner få lite god energi vilket gör det mycket lättare att jobba. Stor skillnad faktiskt, annars kommer jag ju längta ihjäl mig:)

Badade med hästen igår också, var såå nära att jag blev riktigt blöt. Var bara tänkt att det var Solen som skulle bli blöt men när jag skulle sträcka mig efter hennes skydd som hon tappat så gick hon några steg åt andra hållet. Klamrade mig fast och hade hon inte stannat hade jag ramlat av med kläder och allt och blivit redigt blöt. Snäll häst som stannade.

Nu går brandlarmet också här i gräsmark, hoppas att det inte är nån gräs eller skogsbrand så varmt och torrt som det är nu. Har inte regnat på flera veckor ju, härligt tycker jag men torrt blir det. Bra för vattenparken, kanske de går runt iår. Tänkte ta med Lud dit innan de stänger och åka lite, vore skoj! Fritt fall gör så att det suger ordentligt i magen.
Nu ska Lina hoppa in i duschen och göra sig fin innan jobbet o Lud <3

Ny bil, coop suger och snart Uppsala:)

Ja det var ett tag sen jag bloggade som ni sett, har tänkt ofta på sånt ja velat skriva om när jag sitter där i kassan på coop men sen när jag kommer hem är energin som bortblåst. 2 månader av sommarlovet har gått och helt ärligt spyr jag snart på coop. Usch vill inte jobba mer och räknar ner dagarna, just för tillfället är antalet 7. 7 dagar till ska jag sitta i kassan o le åt jobbiga kunder. Kan räkna upp en hög irriterande saker som kunder gör...OFTA!
1) När de gett pengar och väntar på växel förflyttar de sig minst 1m bort så man får stäcka sig max för att nå dem. Inte såå kul när det händer för 100 gången samma dag och kroppen börjar strejka.
2) -det blir 28,50 tack säger jag varav kunden svarar. -Ok sa du 0,50? Jag har en femtioöring!
3) Drar kortet hysteriskt fram och tillbaka åt helt fel håll.
4) Det blir 198,50. Jaha säger kunden, dra kortet på 200! Va sjutton ska kunden med 1,50 till? (det blir ojämt på kontoutdraget minsan!)
5) OOOJJJJ, jag glömde kasse! (samma kund för femtioelte gången)
6) Vill du ha på summan? -Nej, lägre tack!
7) Vill du ha på summan? Ja..........................eller nej efter 5 sek.....Är det för sent nu? Öhh, JA!
8) Varför kan man inte panta den här flaskan? Öhh, ja kanske för att den helt enkelt saknar streckkod! Eller det bästa av allt: -Du håller i en saftflaska, det är ingen pant på dem!
9) Vill du ha kvitto? -Nej, släng. 1 minut senare när kunden plockat i varorna. kvittot? Jag slängde det, du sa att du inte ville ha det. JOO, kvittot måste jag ha. Jaha suck var ska man hitta det bland 500 andra likadana.
10) Kunder som går förbi kassan och börjar plocka i varorna och fortfarande står kvar när varorna för länge sen passerat mig. Hallå det är kö, folk väntar!

Ja detta var bara ett urval, finns många många fler.

Idag har jag iaf varit ledig, gött mos. Firade det med att tvätta Luds och min nya bil! Vi har köpt en BMW som var allt annat än ren:) Men nu skiner fälgarna och all asfalt är borta från den silverfärgade lacken. Tog ca 3 timmar och Lina blev rätt trött men nu är han så fin så fin. Nu ska den bara dammsugas ordentligt så är det klart, hmm brukar inte sånt ingå när man köper bil? Ska lägga ut bildbevis men det blir efter att Lud tonat den under helgen, då kommer den bli riktigt läcker :)
Riktigt nöjd med köpet faktiskt, eller ja peppar peppar så kanske man inte ska säga då startar den väl inte imorgon.

Snart uppsala igen, ska bli riktigt gött! Den här gången ska jag dessutom inte åka själv:D  Ahh, älsker LUD!