Aj..

Igår skulle ni ha varit med ni, Lina tränade på Gräsmarks eget gym. Det var väl ungefär 10:e gången i mitt liv som jag lyfte vikter men helt klart bland de mest seriösa gångerna. Dagen till ära skulle armarna tränas och det gick över förväntan. Nog för att armarna kändes konstant spända redan efter första övningen men tro det eller ej -det var riktigt kul! Och kära vänner, vad brukar inträffa dagen efter ett träningspass? Jo lite träningsvärk brukar komma som ett brev på posten och så även denna gång! Lina har ont i armarna och ludus bara skrattar och säger attt vänta du, det blir värre imorgon! Ojdå, det hoppas jag inte. Idag är det så meningen att vi ska träna mage, den träningsvärken vill jag inte ens tänka på. Ludus och Mattias var riktigt duktiga på att lära ut och förklara hur jag skulle göra så man kände sig inte ens dålig och svag. Hehe, det kanske man inte ska nämna eg men jag lyfte lika mycket på en övning som när pettson började. Ikke dåli as, rätt stark ändå. Eller ja, jag inbillar ,mig det iaf!

Första inlägget från ludus lägenhet, han står snällt vid spisen och gör mat. Eller ja, jag får nog ge han en hjälpande hand strax. Det ska bli kycklinggratäng, mumma mumma. Blommorna lever, kylskåpet börjar bli fullt och golvena är rena. Kan ni fatta, det börjar bli ordning här. Psst! jag tror ludus gillar det!

Extreme Getto-makeover

Ja då har det så skett. Efter förra helgens handlande på Ikea och Hemtex har det sytts och putsats effektivt och nu är de så på plats -Luds nya gardiner, blommor och badrumsmatta. Och Halleluja, skitsnyggt blev det! Jag som tänkte att jag skulle ta före och efterbilder som bevis men det glömde jag såklart -som vanligt. Men en efterbild kan ni ju få så småningom iaf, ni som besökt Luds lägenhet förut vet vad jag snackar om iaf. Svarta, dammiga gardiner som var alldeles för långa och därför låg i en hög på golvet. Halvdöda blommor som de vattnat med vin och öl har tro det eller ej iaf överlevt och lever numera ett sundare liv på vatten och ska få nya krukor.
Riktigt stolt över mig själv...fortsättning följer

Duktig Lina

Ojoj, den här dagen har börjat fint. Varit riktigt duktig och ringt både försäkringskassan och Csn. Kollat in mina framtida utsikter för bostadsbidrag och de såg iaf ganska ljusa ut:)
Var dessutom uppe vid sju och till stallet och red! Härligt väder idag men nu har det tyvärr börjat blåsa:( sucka!
Men det gör inget för idag kommer the man hem efter att ha varit och slavat i 1 ½ vecka. Slavat eller nja, karln har ju för fan tjänat en halv förmögenhet. Ohh nej, jag är inte alls avundsjuk. Hur kan ni tro det?  Han tjänar ju bara ungefär lika mycket på en dag som jag gör på en vecka. Dubbelsuck!

Häromdagen kände jag mig som en riktig hjälte också, eller nja nästan. En Volvo höll på att tappa bakhjulet, det wooblade fram och tillbaka och såg ut att fara av när som helst. Jag åkte helt sonika efter dem och när de stannade sa jag att de borde nog inte åka mer med den bilen. De blev jätteglada och tackade mig så mycket. Kul, ibland har man sina ljusa stunder!

Ska snart iväg o jobba nu så det är dags att vila lite först kanske när jag varit så duktig idag.

En del roligt och en del tråkigt

Var ett tag sen jag uppdaterade nu och som tur är har det hänt en del även i Linas liv. Förra veckan var jag ju feberhög och jobbade mha Iprén och tro det eller ej men alla passen blev avklarade. Jag är dock fortfarande inte helt frisk så antar att man får sota lite för det i efterhand. I lördags var det så dags, Ludus och jag skulle på Selma och äta skaldjursbuffé med Storsyrran Camilla och hennes Christer samt även Öhman och Mennike. Ludus är så gullig när han ska presentera sig för man kan väl inte riktigt säga -hej, Luden! Utan han säger Pierre! och jag liksom hejdar mig vem sa du? Haha, det är så roligt men nån gång vänjer man sig väl vid att han faktiskt heter Pierre. Tom mamma säger Luden så blir nog svårt.. Hehe var ganska roligt när vi skulle dra ner till Selma, Ludus som själv tycker (som alla killar) att han är kung bakom ratten körde på vår soptunna två! gånger. Haha, jag skrattade första gången men andra gången skrek jag nog mest. Han fortsatte liksom bara att backa och sen sa han som Frida -Jamen, den står ju i vägen! Jo säkert, hur kommer det sig att jag inte har backat in in den än då? Jo, jag tittar bakåt och åt sidan INNAN det smäller. Åkte med Frida en dag och i en korsning där hon skulle svänga höger kollar man vanligtvisåt vänster. Men inte Frida hon bara gasade på med motiveringen -Jamen jag har ju förkörsrätt. Jo förvisso men vad hjälper det om man får en lastbil i sidan!?

Skaldjursbuffen var helt underbar men det hade man ju också förväntat sig när den kostade 495 spänn. Jaja, det drabbade ingen fattig iaf:) På tal om det så var vi inne på kiosken en söndag för nån vecka sen och jag köpte strips som ju är den optimala bakfyllematen. Jag hade inte ens plånboken med mig så när jag fått stripsen så sa jag
-Luden, kom o betala! varav hela kiosken bryter ut i gapflabb. Hehe, de tyckte att det var såå roligt att han dessutom gjorde som jag sa. Där stod han med svansen mellan bena, verkar inte helt lätt att va pojkvän i gräsmark:)

Under skaldjursbuffen berättade Camilla och Christer att de ska bli föräldrar igen, jättekul!  I april är det tänkt att Liam ska få ett syskon. Jag hoppas verkligen på en tjej men skulle tro att pappa gärna fortsätter trenden med pojkar. Finns ju inte så många av den varan i Nilsson familjen. Mennike verkade också ganska sugen på barn så barnsnacket fortsatte ganska länge, jag undrar vad Luden tyckte om det men han satt snällt och vi tog ny mat 3 gånger plus dessert! Ojoj, mätt som attan var jag man vad gör man inte när man betalat för det?! 

 Liam sötnos!

Idag har det snöat på morgonen! Vinterns första snö kom 11 oktober och stannade ungefär i 5 minuter. Nu regnar det som attan och man vill helst inte gå utanför dörren. Luden ska jobba helg också, sucka sucka så man får vänta till nästa tors innan man ser älsk igen. Men jag överlever nog, tänkte shoppa lite grejer till han istället. Hehe, han sa ju att jag fick hitta på nåt kul. Tro mig, det kommer jag.

Igår var jag hårmodell också hos Din frisör när de hade kurs. Skitsnygg blev jag, fick en jättefin uppsättning av hon som var där och lärde frisörerna lite nya knep. Var och köpte kalsonger på Willebrands efteråt och de frågade om jag skulle gifta mig, hahahahaha! Lite kul var det allt.

              

Så kom igen nu, bombardera mig med kommentarer!


     

Fortfarande sjuk

Här sitter Lina vid datorn och är lite allmänt feberhög. Nyss frös jag men nu svettas jag istället. Egentligen borde man väl inte jobba men idag har jag iaf klarat av 7-14 med hjälp av några ipren. Allt går om man vill brukar ju jag köra på men undra hur det går med resten av helgen jag ska klara av. Den som lever får se. Marten imorgon också, blir väl till o gå ett varv och inhandla det obligatoriska martensgodiset. Mamma tycker dessutom att jag ska kolla in lite sängar, hon påstår att min älskade gamla vattensäng nu har gjort sitt och ska ersättas av en vanlig, tråkig en. Jag som aldrig ens blivit sjösjuk:) Men men kanske bra att ligga på fastare underlag ibland också. Jag som iof brukar ligga ovanpå Ludus o han är inte direkt mjuk;) Längtar efter lilla Lud också, han är kvar i Norge o ska jobba imorgon också. Hehe, han säger att han ska tjäna ihop till skaldjursbuffén vi ska äta på lördag. Sötnöt!

Nu är det alldeles snart dags för en av mina favoritserier på tv, Sjukhuset. Greys Anatomy var för övrigt sjukt bra igår, kan knappt vänta tills nästa onsdag!


Sjuk

Idag har jag haft ganska tråkigt, jag har nämligen spenderat den mesta tiden i sängen. Lina är sjuk, det gör ont i precis hela kroppen men mest i huvudet och i halsen:( Verkar som om jag fått influensa, suck suck suck. Men var ju ett tag sen man var sjuk så lite får jag väl tåla. Vad gör man då när man är sjuk? Jo Lina har iaf roat sig med att kolla igenom hela inkorgen i sin mobil på cirka 150 SMS och dessutom hunnit med skickade SMS. Det var faktiskt en relativt omtumlande upplevelse då jag har kvar massor av gamla SMS. Man kom på en massa saker man förmodligen förträngt, både bra och dåliga och det blev ganska känslofullt. På nåt konstigt sätt tror jag det är bra att "plåga" sig själv lite ibland, tänka lite på tider som varit. Må bra av de bra stunderna som passerat och må lite dåligt av andra mindre bra stunder. Raderade en del gamla SMS men vissa gamla känslosamma kunde jag bara inte ta bort. Tror att jag egentligen borde för man vet ju aldrig när man kollar hela inkorgen igen.. Ja tänk så det kan va, mobiler är allt ganska bra att ha i många aspekter. Jag mår iaf finfint av att kolla på SMS från älskot (nytt utryck som Ludus kom på igår. Först tyckte jag det lät som alkot men nu gillar jag det!) där han skriver massa gulligt. Det får mig på bra humör och fler endorfiner strömmar i min kropp. När inte det hjälper för att pigga upp mig tar jag till nästa grej som funkar finfint men vad det är får ni lista ut själva. 
 Annars är det här ett riktigt lyckopiller också!