Snart är det dags

Ja snart är det dags att på riktigt få börja bekänna färg. Har fått mitt första veterinärjobb, som tillförordnad veterinär på en distriktsstation i Värmland. Ska jobba under sju veckor i sommar och är enormt sugen på att få komma igång.
Jag läser nu min 10:e termin och den börjar gå mot sitt slut vilket innebär att endast en liten termin står mellan mig och den efterlängtade legitimationen, sista terminen består av examensarbete vilket jag planerar att till största del sköta hemifrån. Detta innebär att det är endast några få veckor kvar av min tid som heltidsboende i Uppsala. Det känns så himla skönt att äntligen få flytta hem igen och bli sambo på heltid med finaste pojken! Börja kolla efter hus lite smått, många vuxenpoäng nu!

Solen är med i Uppsala nu efter avvänjningen i julas och tävlingsdebuten skedde igår på Lurbo Ridklubb här i Uppsala. Började med en 1m som lite uppvärmning nu efter det 2 år långa mammauppehållet från tävlingsbanan. Solen skötte sig exemplariskt, pigg och taggad men inte hysterisk utan alldeles lagom vilket gjorde att jag kunde svänga ganska bra i omhoppningen. Det gick så bra att vi lyckades vinna klassen, underbart kul! Ingen dålig start och riktigt kul att vara igång och tävla igen.

Lille Linus (Sol Amore) går på lösdrift hemma i Värmland hos Jenny Nilsson
www.athenaequestrian.se tillsammans med 3 andra 1-årshingstar. Löshoppade honom för första gången under påsklovet och det hela förlöpte väldigt okomplicerat så helt talanglös verkar han inte vara, skönt! Pappa Baltimore har under Malin Baryard blommat ut ordentligt och han såg riktigt fin ut i 1,45 debuten i Skandinavium i februari, väldigt nöjd med hingstvalet =)