Today's the day

IIiiiiii, idag kommer äntligen min sötnöt hem. Efter drygt 2 veckor från honom ska det bli hur skönt som helst, slippa sova själv och få kramas hur mycket som helst. O imorgon ska jag dra iväg honom till sjukstugan med hans onda arm som han själv tycker att det inte är någon fara alls med. Machoman vettu, inte gör det ont inte. Bara så ont att han inte använder den....alls! Ska bli intressant och se om doktor Lina har haft lite rätt om vad det kan tänkas bli för diagnos.

To be continued..


Julklappshysteri

Just nu händer något ovanligt, Lina har sedan drygt 2 veckor tillbaka börjat planerat julklapparna till nära och kära. Detta innebär att jag är ute i extremt god tid om man ska jämföra med tidigare år då jag brukar börja den 23e december, tidigast! Vilket ju iof är ganska lönande ibland eftersom de redan börjat med rean då:) 4 Julklappar är redan beställda och kom häromdagen. 2 eller ev 3 stycken ska beställas bara jag kan bestämma mig om innehållet. 4 av julklapparna handlas dessutom till förmån för sjuka barn. 50-75% av priset går nämligen till just detta. Det känns bra att bidra till det, alla kan göra något. Även om jag inte räknar mig som speciellt rik har jag råd med detta, det har nog de allra allra flesta.

Igår låg jag däckad hela dagen med de vanliga symptomen, feber, ont i halsen, snorig och väldigt trött. Idag känns det peppar peppar lite bättre än så länge. Hoppas att jag fick en lindrig variant.

Nu ska jag fortsätta att fila på julklapparna.

"Du är såå fin, ja men det är säkert"

Den meningen kom idag från en spelberoende alkis när jag jobbade. Grejen är att även fast den kanske inte kom från guds bästa barn så värmer det att få en sådan kommentar. Klart det känns bättre när nån man tycker om säger det men man blir alltid varm inombords. Var aningen generande också eftersom det var rätt lång kö bakom. Men skit samma, jag behöver sådana kommentarer och eftersom min kära pojkvän för tillfället är väldigt upptagen med att dra kablar i grannlandet så har jag inte fått några på ett tag. Han har påbörjat sin andra helg på rad och det suger, jag vill att han ska va här och tala om hur fin jag är istället:)

Jobba imorgon igen, tänkte by the way bli miljönär på Lotto imorgon när jag kammar hem 120 miljoner på drömvinsten. Vad skulle jag göra då eg? Den tanken har slagit mig ett par gånger. Livet skulle förändras radikalt, jag har faktiskt inte den blekaste om jag ska va ärlig. Jag skulle nog bli tokig, antagligen skulle jag köpa en galet dyr häst och bara njuta länge länge tills verkligheten kommer ikapp mig. Jag tror faktiskt inte jag skulle få nån köphysteri, antagligen skulle jag bli snål istället.
Man blir ju som man umgås har jag hört :-)

Kom hem

Nu börjar det bli olidligt. Nu tycker jag att han, the man kan komma hem. Packa sina saker och dra mot Gräsmark, världens centrum. Eller nja, men vårt centrum iaf. Jag gillar Gräsmark, det är vackert och det är fridfullt. Som jag brukar säga -det enda som saknas är ett ridhus.

apologize..timbaland ft one republic  <-------------- underbar låt!



Lev och lär

Älska djupt och passionerat.
Du kan bli sårad, men det är det
enda sättet att leva livet komplett...

Rätt roligt när man läser saker och känner igen sig. Precis så här resonerar jag när det gäller kärlek, om man vågar satsa är vinsten så mycket större. Hur det har gått? Tja, man kan ju lugnt säga att jag har fått mig en och annan smäll men det kan det va värt. Jag grät och tyckte synd om mig själv i en timme sen reste jag mig upp, rätade på ryggen och försökte intala mig själv att det är bara att gå vidare. HAN var helt enkelt inte värd det. Jag tycker jag har lyckats skapligt bra faktiskt, förr eller senare hittar man guldklimpen som gjort allt värt sitt pris. Guldklimpen är just nu i Norge och ska vara det en vecka till och jobba men jag får la vänta tålmodigt. Because he's worth it!

Ditt hjärta i mitt, mitt hjärta i ditt.
Vart jag än går är du med mig
Jag älskar dig!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Getting ready

Nu börjar saker och ting falla på plats inför Uppsalastarten igen. Har fixat lägenhet, eller nja rum iaf på Gälbo som ligger på skolan. Känns skönt även om jag kanske inte planerar att bo i korridor i 5 år. Men det är billigt iaf så nu håller jag tummarna för att det bor mestadels vettiga personer i denna korridor. Lovar att det kommer redovisas längre fram på denna blogg.
Hästen är det väl inte riktigt betämt hur jag gör med men det löser sig nog så småningom, som allt annat:)

I lördags när jag kom hem luktade det städat, I luds lägenhet i gräsmarks getto hade det verkligen hänt saker. Badrummet var skurat, köket var skurat och diskat var det också. Då blir man en stolt flickvän! (den delen om att jag tjatat några dagar skippar jag denna gång. haha) Nu har jag beställt lite fräscha grejer till badrummet också så man slipper få panik varje gång duschdraperiet klibbar sig mot ryggen. Det har nämligen hängt där en stund och är allt annat än rent. Dessutom är det rött som inte direkt matchar det ljusbruna glovet och de lätt oranga väggarna! Det blåa som är beställt kommer garanterat göra sig bättre, precis som blomman och de eventuella gardinerna som jag inte riktigt bestämt hur jag ska göra med än. I helgen var det en vit helg för både ludus och min del. Har ju inte riktigt gått som planerat med spriten när vi varit ute. Helgen för två veckor sen var ludus ute och skulle dricka för första gången på rätt länge. Jag jobbade och kunde inte följa med. Jag varnade honom om att han kommer inte kunna dricka lika mycket som vanligt men ja -vid 12 ringde han och ville hem. Snäll som man är hämtade jag honom och döm om min förvåning när han var riktigt städad- Trodde jag! På vägen hem blev han dock bara fullare och fullare och en kvart efter hemkomst kunde han inte prata längre utan låg i mitt knä vid datorn och sluddrade och var helt borta. Senare visade det sig (efter lite rotande i hans fickor dagen efter) att han köpt TRE Long Island tolvor en kvart innan han blev hämtad. Han påstår sj att han bara drack en och gav bort de andra men hur som helst hade han ju halsat den. Därav effekten efter 45 minuter! Haha, jag fick mig iaf många goda skratt och han mådde inte direkt som en prins dagen efter!

Helgen efter gick vi ut tillsammans, jag drack en halvliter baileys plus lite hof som jag snodde av pelle (han såg lika förvånad ut som vanligt) och ludus x antal öl. Vi var iaf på selma en timme eller så men sen somnade vi i en hög i pettsons bil. Jag kommer dock ihåg att jag tjatade på pelle och pettson om att jag ville ha strips och att pettson spelade skön musik! Resten sov jag och tur var väl kanske det, vi var hemma vid fyra på morgonen.

Ja det var våra lyckade utekvällar det:) Får se om det blir något nytt försök, hehe!

Igår var en rolig dag också, min syrra hade gjort sitt bästa för att jävlas. När jag skulle till stallet på morgonen hade jag nämligen 1 st röd saab men ingen nyckel. Frida tog nämligen V70:n och åkte till Bada med saabnyckeln i sin väska. Jippie, cykla, iskallt.! Dessutom skulle jag dit senare också när hovslagaren kom, pust och stön igen. Sedan när man skulle duscha hade hon använt upp allt MITT balsam så jippie igen inget balsam, trassligt blev det:( Började jobba vid fem och kvart över fyra syntes fortfarande ingen Frida till med en bil. Tur att Ola var hemma iaf så jag kunde ta hans. Suck suck suck, hon lyckades verkligen hela dagen.