Kirurg!

Idag har det skett, jag har för första gången opererat ett livs levande djur! Könsstympning av en honkatt blev det och allt skedde utan komplikationer. Det var så fantastiskt kul, går inte att beskriva känslan! Man känner faktiskt att man tillför något, att man gör nytta och det är en härlig känsla.
Nu har jag precis kommit från ett möte i utbildningsutskottet som höll på i 2,5 timme, faktiskt väldigt kul även om det blev i längsta laget idag. Vi disskuterar olika utbildningsrelaterade frågor och vi studenter kan faktiskt vara med och påverka ganska mkt om vi anstränger oss. Blir heta disskusioner stundvis, värdefullt att fakulteten får veta var vi står.
Nu ska jag åka till stallet och ta hand om Grafin och sen kvällsfodra. Sen gäller det att sova ordentligt för imorgon väntar en ny honkatt!!

Kommentarer
Postat av: Lina

Sv; Tack för dom orden, det värmde att höra! Ja om det endå var så enkelt att bara köra sitt eget race i det här fallet när man är mer eller mindre beroende av någon... Bara hoppas att allt löser sig på ett eller annat vis.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback