PYO+Sunne Grand Prix

Igår hade vi fullt upp med 4 PYO på jobbet, för er som inte vet så är det livmoderinflammation och en mkt vanlig åkomma på tikar. Detta behandlas genom att man opererar bort hela livmodern plus äggstockar. Mkt spännanade, fick hjälpa till på flera stycken och hålla i med händerna inne i buken och sätta ligaturer(avsnörpningar för att få stopp på blodflöde) på plats. Så sjukt roligt! Annars så är kanyler en av mina absoluta favoriter och då speciellt på katt som kan vara lite knivigt eftersom de har en förmåga att inte vara stilla plus att kärlen är små. De spricker dessutom ganska lätt (ja blodkärlen alltså), ja ni fattar inte helt lätt och därför väldigt roligt. Jag har haft flyt med kanylerna ett tag nu så därför borde det snart komma en svacka.

Helgen som gått har det varit Sunne Grad Prix och jag och Grafin har tävlat. Blev tre klasser, 1,15, 1,20 och 1,25. Vi har bara startat en 1,20 innan så var mkt nöjd med resultatet som blev 0+4, 4, 0+utesl. Surt i sista klassen då hon inte ville hoppa vattenmattan med vågplank i omhoppningen men hon kändes så sjukt fin att jag var nöjd ändå. 0 fel i grundomgången i debut på 1,25 som dessutom var nationell är inte illa pinkat. Vi var dessutom med på en fin helsidebild igår på sportens framsida i Fryksdalsbygden så extra roligt. Nu laddar vi för Hagfors till helgen, roligt när hon är så fin att rida!
Solen ska dräktighetsundersökas nästa tisdag, väntar med spänning! Hon ser mer harmonisk ut nu med blank päls och bättre hull och verkar må bra, skönt!

Håller även på med lite matchmaking och skulle vara så himla kul om det gick vägen, håll tummarna!


Stort tack till Lisa som tagit denna fina bild!
www.lisasfanclub.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback